Перейти до змісту
Мова сторінки uk / UA
Мова сторінки

Портал з працевлаштування MANUVIA розділений на окремі регіони відповідно до ринку праці. Водночас ви маєте можливість перекласти інформацію на потрібну мову.

українська
Україна
Коронавірус

Найчастіші запитання від кандидатів

Що мені робити, якщо я хочу працювати в Manuvia?

 Зв’яжіться з нами за допомогою телефону +38093 511 15 80 або надішліть на електронною поштою info@manuvia.com.ua Наразі наші філії закриті, а всі співбесіди проводяться по телефону або через Skype. Детальну інформацію ви можете прочитати в статті:
Найчастіші запитання від кандидатів

Чи зможе мені Manuvia запропонувати роботу, є вільні місця?

 Наш рекрутер проінформує Вас про поточні вакансії за вказаними вище контактами.

 Я хочу нову роботу, але мене хвилює коронавірусна інфекція.

 Ми ставимося до ситуації відповідально. Наше агенство вжило низку заходів для усунення ризику поширення хвороби. Усіх кандидатів просимо підписати підтвердження про їх міцний стан здоров’я перед початком роботи. Так само вони повинні нам задекларувати, що вони не відвідували ризикові країни протягом останніх 14 днів. Перед початком роботи ми повідомляємо кандидатів про те, як запобігти захворюванню, і кожен отримує листівку з інструкціями. Ми регулярно вимірюємо температуру своїм працівникам.
На робочих місцях наших клієнтів застосовуються суворі гігієнічні заходи. Якщо Ви також їх дотримуєтесь, Ви зменшуєте ризики зараження.

 Якщо я виявлю на робочому місці, що я контактував із особою, яка повернулася з-за кордону  чи потрібно робити мені карантин?

 Для отримання додаткової інформації зверніться до лікаря.

Що робити, якщо підозрюю, що заразився?

 Залишайтеся вдома або в кімнаті гуртожитку та негайно зверніться до лікаря. Ваш лікар дасть Вам всю необхідну інформацію та інструкції. У випадку, якщо Ви проживаєте у гуртожитку, подальші інструкції

Що мені робити, щоб зменшити ризик зараження?

    Перш за все, бути відповідальним перед собою та оточенням своїм оточенням. Мийте руки часто та ретельно милом або дезінфікуючим засобом. Регулярно протирайте дезінфікуючими серветками предмети, які ви використовуєте (мобільний телофон, клавіатура). Кашляйте і чхайте у свою хустку, а потім викидайте їх. Уникайте контакту з хворими людьми. Уникайте уражені місця. Ми рекомендуємо відстежувати актуальну інформацію на перевірених веб-сайтах.