Перейти до змісту
Мова сторінки uk / UA
Мова сторінки

Портал з працевлаштування MANUVIA розділений на окремі регіони відповідно до ринку праці. Водночас ви маєте можливість перекласти інформацію на потрібну мову.

українська
Україна
Зі світу роботи

Нова робота швидко та легко

А що, якби Вам хтось знайшов роботу замість вас? Ви б зручно сиділи, а хтось інший шукав би відповідні пропозиції щодо роботи. У Манувії ми зрозуміли, що пошук роботи – це трудомісткий процес, який ми б хотіли спростити. Так ми вигадали V.І.К.І. – помічник для всіх, хто шукає нову роботу і не хоче витрачати занадто багато часу.

V.І.К.І. є нашим (і вашим) віртуальним помічником. Це так званий чат, чат-робот, який полегшує вам пошук нової роботи. Це звучить як футуристичний фільм, але насправді це просто просте вікно чату у Facebook, яке запропонує вам ідеальну роботу на основі кількох питань. І справді потрібно лише декілька клацань і відповідей на прості запитання, щоб  V.I.K.I. знайшла Вам  майбутню роботу.

З V.І.К.І. ви можете переписуватися так само, як зі своїми друзями. На початку вона запропонує вам два варіанти: “Оберіть роботу” або “Зателефонуйте до інфолінії”. У вас є можливість обміну письмом з віртуальним помічником для нормальної розмови з працівником агентства, якщо ви віддаєте перевагу традиційним контактам з агентством V.І.К.І. – це помічник, який не хоче вас обмежувати.

Простий, швидкий і надійний

Спілкуватися з V.І.К.І. дуже просто. Ви поступово вибираєте з інших варіантів, які пропонує вам віртуальний помічник. Незалежно від того в якій країні Ви бажаєте працювати, ви також можете вибирати між кваліфікованою роботою та ручною роботою без досвіду. У той же час у вас все ще є можливість натиснути кнопку «Мені потрібна допомога», і після введення номера телефону до вас звернуться рекрутери Манувія, які з радістю проконсультують вас щодо вибору вашої роботи.

Віртуальний помічник доступний 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Тож вам зовсім не доведеться обмежувати себе і після декількох клацань V.I.K.I. може шукати роботу в будь-який час і в будь-якому місці. Не має значення, ти вдома, в кафе чи просто чекаєш автобуса. Ви можете відкрити вікно чату на Facebook скрізь.

Перевагою такого способу пошуку роботи є негайний зворотній зв’язок завдяки автоматизованому чату. Він одразу отримає пропозиції про роботу, і вам залишиться лише вибір майбутньої роботи та зв’язатися з агентством. Вам не доведеться нікуди їхати, і ви можете зробити все, не виходячи з дому. Від першого контакту з V.І.К.І. до пропозиції роботи.

V.І.К.І. вже допомогла більш ніж 450 людям знайти роботу, яким навіть не довелося залишати затишок домівки. Віртуальний асистент Манувія – це найзручніший спосіб пошуку роботи в 21 столітті.