Перейти до змісту
Мова сторінки uk / UA
Мова сторінки

Портал з працевлаштування MANUVIA розділений на окремі регіони відповідно до ринку праці. Водночас ви маєте можливість перекласти інформацію на потрібну мову.

українська
Україна
Коронавірус

Отримайте роботу під час карантину!

Ви так само можете знайти хорошу роботу під час надзвичайних ситуацій!

Щодня в ЗМІ ми спостерігаємо, як розвивається корона та її вплив на зайнятість та окремі професії. Люди змушені закривати свої робочі справи та спостерігати, як це розвиватиметься. Однак все ще є сектори, де люди сьогодні дуже потрібні. Маючи клієнтів у різних сегментах, ми можемо допомогти вам знайти роботу навіть у цей складний час.

На жаль, нам довелося закрити наш офіс, щоб захистити вас та наше здоров’я. Хороша новина, однак, полягає в тому, що наші рекрутери доступні вам кожен робочий день з 9 ранку до 17 вечора. Ви можете зв’язатися з ними  за тел. +38093 511 15 80.
Ми проводимо інтерв’ю через дзвінки по Skype.
Як ми згадували у вступі, ми все ще шукаємо співробітників у різних сегментах, таких як логістика, виробництво чи харчова промисловість. Можливість працевлаштування є.

Ваше здоров’я, здоров’я наших працівників і всіх нас на першому місці. Кожна маска, рукавичка, засоби гігієни, листівка з інструкціями – це все для захисту здоров’я, наприклад, регулярне миття рук та мінімізація особистого контакту – це обов’язкові речі. Ось чому ми кажемо: голова вгору! Ми подбаємо про вашу роботу і в той же час максимально захистимо вас.

І пам’ятайте, миття рук та надягання маски – зараз найкраща профілактика.